Jenis makanan:
Sup
Hidangan Utama
Penilaian:
Nilai Rata-rata Anggota FatSecret
|
oleh anggota: skitz600
Spicy Shrimp and Chicken Gumbo
A hearty shrimp and chicken gumbo with lots of spicy flavor.
Bahan-bahan
Cara memasak
- Cut chicken breast into bite size pieces and sauté till juices run clear.
- Add onion, garlic, and green peppers. Sauté till slightly tender.
- Add tomatoes, herbs, spices (Cajun seasoning can also be added) and broth.
- Simmer until it bubbles. Then add raw shrimp. Allow it to simmer for about 15 minutes.
- Serve over the rice.
- Note: I add a little "Tony Saturies" Cajun seasoning or Creole seasoning while the gumbo simmers.
88 anggota telah menambahkan resep ini ke buku masak mereka
|
Tinjau kembali
what can i do different to lower the sodium but not compromise the taste and calories.
25 Jul 19 oleh anggota: Bran W
|
Delicious. Next time I'll either reduce the liquid or increase the vegetables. Also the sauce needs to be thickened after cooking.
19 Sep 12 oleh anggota: ShelleyGodin
|
i'd imagine i'd just use low salt broth and tomatoes... i love the protein to fat ratio...i sifted through lots of recipes before i decided to make this one.
27 Jun 11 oleh anggota: 7eeing7evens
|
oh man..look at that sodium
09 Jun 08 oleh anggota: skinnyjeans
|
|
|
|
|
Tinjau kembali resep ini
Anda harus masuk untuk meninjau resep ini. Klik disini untuk masuk.
|
|
|
Temukan Resep Lainnya
|
Saring Menurut Jenis Makanan
Sup
Hidangan Utama
Resep Terbaru
Ini sangat mudah dan lezat.
|
Resep harum, lezat dan rendah kalori.
|
Kue pisang cup
|
Enak, kenyal, dan mudah dibuat.
|
|
Kirim Resep
Ringkasan Gizi:
|
|
Terdapat 271kalori dalam 1 porsi Spicy Shrimp and Chicken Gumbo.
|
|
Rincian Kalori: 10% lemak, 47% karb, 43% prot. |
|
Informasi Gizi
Ukuran Porsi
per porsi
Energi
1135 kj
271 kkal
Lemak
3,01g
Lemak Jenuh
0,663g
Lemak Trans
0,01g
Lemak tak Jenuh Ganda
1,016g
Lemak tak Jenuh Tunggal
0,712g
Kolesterol
138mg
Protein
28,81g
Karbohidrat
31,8g
Serat
2,8g
Gula
2,54g
Sodium
1297mg
Kalium
497mg
Rincian Kalori:
Karbohidrat (47%)
Lemak (10%)
Protein (43%)
|
|
*Berdasarkan AKG dari 2000 kalori
|