Jenis makanan:
Hidangan Utama
Penilaian:
Nilai Rata-rata Anggota FatSecret
|
oleh anggota: momof5a
Chicken, Rice & Vegetable Casserole
Chicken with rice and veggies baked in the oven.
Bahan-bahan
Cara memasak
- Boil the chicken in enough water to cover, about 20 minutes. When chicken is cooked remove from water and cube.
- Add enough water to make 5 1/2 cups stock. Add the seasoned rice (like Rice-a-Roni) flavor packets. Bring to boil.
- Chop vegetables. Fry in non-stick skillet with the margarine. Remove from pan.
- Fry rice in the same pan. When brown, mix the vegetables, chicken and rice together. Add to water.
- Put in a large oven proof casserole in the oven at 450 °F (220 °C). Cook for 30 minutes.
- Note: the water must boil and cook the rice.
134 anggota telah menambahkan resep ini ke buku masak mereka
|
|
|
|
|
Tinjau kembali resep ini
Anda harus masuk untuk meninjau resep ini. Klik disini untuk masuk.
|
|
|
Temukan Resep Lainnya
|
Saring Menurut Jenis Makanan
Hidangan Utama
Resep Terbaru
Resep harum, lezat dan rendah kalori.
|
Sehat, enak dan mudah disiapkan.
|
Begitu lezat dan mudah dimasak.
|
Ini sangat mudah dan lezat.
|
|
Kirim Resep
Ringkasan Gizi:
|
|
Terdapat 212kalori dalam 1 porsi Chicken, Rice & Vegetable Casserole.
|
|
Rincian Kalori: 13% lemak, 45% karb, 42% prot. |
|
Informasi Gizi
Ukuran Porsi
per porsi
Energi
888 kj
212 kkal
Lemak
3g
Lemak Jenuh
0,738g
Lemak tak Jenuh Ganda
0,821g
Lemak tak Jenuh Tunggal
0,978g
Kolesterol
49mg
Protein
21,6g
Karbohidrat
23,48g
Serat
0,8g
Gula
1,4g
Sodium
557mg
Kalium
285mg
Rincian Kalori:
Karbohidrat (45%)
Lemak (13%)
Protein (42%)
|
|
*Berdasarkan AKG dari 2000 kalori
|