Waktu Persiapan: 30 menit
Waktu Memasak: 30 menit
Jenis makanan:
Hidangan Utama
Penilaian:
Nilai Rata-rata Anggota FatSecret
|
A great flavor combination of eggplant and peppers.
Bahan-bahan
Cara memasak
- Chop all the vegetables into large pieces and slice the onions and mushrooms. Crush the garlic with the side of your knife and place in with the vegetables whole.
- Place in a large roasting pan sprayed with cooking spray and roast at 400 °F (200 °C) stirring every ten minutes until vegetables are browned.
- Remove the vegetables to a large bowl and add the canned tomatoes and stir. Add salt and pepper to taste and garlic powder if you like.
- Place the cooked rice in the bottom of the roaster and pour vegetable mixture over the top. Spread the parmesan cheese on top evenly and bake for 30 minutes at 400 °F.
172 anggota telah menambahkan resep ini ke buku masak mereka
|
Tinjau kembali
where is the egg plant?
13 Mar 13 oleh anggota: MargoP
|
Nix the cheese.
21 Jan 11 oleh anggota: vegangal
|
|
|
|
|
Tinjau kembali resep ini
Anda harus masuk untuk meninjau resep ini. Klik disini untuk masuk.
|
|
|
Temukan Resep Lainnya
|
Saring Menurut Jenis Makanan
Hidangan Utama
Resep Terbaru
Lauk sayuran rendah kalori.
|
Resep harum, lezat dan rendah kalori.
|
Enak, kenyal, dan mudah dibuat.
|
Sarapan atau snack menggunakan 4 bahan.
|
|
Kirim Resep
Ringkasan Gizi:
|
|
Terdapat 166kalori dalam 1 porsi Ratatouille.
|
|
Rincian Kalori: 14% lemak, 70% karb, 15% prot. |
|
Informasi Gizi
Ukuran Porsi
per porsi
Energi
695 kj
166 kkal
Lemak
2,77g
Lemak Jenuh
0,996g
Lemak Trans
0g
Lemak tak Jenuh Ganda
0,148g
Lemak tak Jenuh Tunggal
0,474g
Kolesterol
5mg
Protein
6,55g
Karbohidrat
30,32g
Serat
3,1g
Gula
3,55g
Sodium
185mg
Kalium
348mg
Rincian Kalori:
Karbohidrat (71%)
Lemak (14%)
Protein (15%)
|
|
*Berdasarkan AKG dari 2000 kalori
|